مضرات اسپری حشره کش

اسپری حشره کش و افزایش احتمال ابتلا به سرطان در کودکان


یک آنالیز جدید که بر روی مطالعات گذشته انجام شده است نشان میدهد که ریسک ابتلا به سرطان در کودکانی که در معرض حشره کش ها و اسپری های خانگی قرار گرفته اند بالاتر است. تیم تحقیقاتی دانشکده علوم بهداشتی تی اچ چان وابسته به دانشگاه هاروارد به بررسی این احتمال پرداخته که آیا میتوان در تحقیقات گذشته بین حشره کش ها و ابتلا به سرطان پیوندی یافت. از ۲۷۷ مقاله ای که واجد شرایط لازم برای ورود به این مطالعه بودند ۱۶ مقاله به صورت دقیقتر مورد بررسی قرار گرفته اند. نویسنده ی مقاله که در ژورنال طب اطفال ( pediatrics ) به چاپ رسیده است علیرغم این که به این موضوع اذعان دارد که مقالات بیشتری باید در این زمینه انجام و بررسی شوند تاکید میکند که مجموع یافته ها دلالت بر این دارد که قرار گرفتن در معرض حشره کش های خانگی در کودکی با افزایش ریسک ابتلا به برخی سرطان ها ی کودکان همراه است.

بزرگترین احتمالات خطر به صورت مشخص برای دو بدخیمی کودکان لوکمی حاد و لنفوم کودکان میباشد.
به عقیده ی نویسنده ی مقاله ( چن شنگ لو دکترای بهداشت محیط از دانشگاه هاروارد) بدترین نوع تماس با سموم برای کودکان از طریق اسپریهای خانگی صورت میگیرد به این دلیل که برخلاف سموم استفاده شده در فضای بیرونی، افراد در خانه در فاصله ی نزدیکتری قرار دارند و رقیق سازی در مقایسه با حشره کش های فضای بیرونی صورت نمیگیرد.
حشره کش ها در غذا، در اسپری ها ، در محصولات کنترل جوندگان و موشها، و همینطور در محصولات حیوانات خانگی و چمن کاری نیز یافت میشوند. به والدین توصیه میشود که از حشره کشها ی سمی در فضای خانه، حیاط یا جایی که کودکان بازی میکنند استفاده نکنند و از استفاده از محصولات قویتر ضد سوسک یا اسپری های پخش کننده در وسعت زیاد نیز اجتناب کنند.
پروفسور لو به این نکته اشاره دارد که کودکان مشخصا بیشتر در خطر هستند به این دلیل که کبدشان هنوز کاملا تکامل نیافته و قادر به سم زدایی این حشره کشها نیست.
نویسنده پیشنهاد میکند که از حشره کش های خانگی تنها در در مواقع لزوم استفاده شوند. به این دلیل که مدتها پس از مصرف حشره کش مقادیر رقیقتری از آن در هوا میماند حداقل به مدت پیشنهاد شده در روی برچسب اسپریهای حشره کش از ایستادن در آن محیط خودداری شود و بهتر از همه این واقعیت که به عنوان یک راه حل سریع به حشره کشها اتکا نکنیم.
مقالات بیشتری برای اثبات ارتباط بین قرار گرفتن در معرض سموم خانگی و ابتلا به سرطان نیاز است.

 

مطالب فوق توسط پزشکان و گروه علمی همراه سلامت بررسی و تایید شده است . همراه سلامت سامانه مراقبت شخصی برای تمام مردم ایران می باشد .شما میتوانید با مراجعه به بخش های مورد نظر کافه سلامت پرسش های هود را مطرح کنید یا نظریات و تجربیات خود را در اختیار دیگران بگذارید . سامانه همراه سلامت برای کاربران خود امکان مشاوره آنلاین با پزشکان و سایر متخصصین حوزه سلامت را فراهم کرده است . جهت اطلاع بیشتر به وب سایت مشاور آنلاین مراجعه فرمایید.

سوء مصرف مواد, همراه سلامت, همکار سلامت, بهترین پزشکان, پزشک آنلاین, تله مدیسین, بهترین پزشک, اسپری حشره کش, سرطان

 


مضرات اسپری حشره کش

سوء مصرف مواد, همراه سلامت, همکار سلامت, بهترین پزشکان, پزشک آنلاین, تله مدیسین, بهترین پزشک, اسپری حشره کش, سرطان

لینک های مهم

اخبار سایت

راه اندازی وب سایت همکاران سامانه همراه سلامت

وب سایت همراه سلامت افتتاح گردید. امید است با همراهی شما عزیزان قدم های بزرگ آینده را محکم تر برداریم.